Prima pagina > Carti

Cărți

Cumpără cărți de la Merlin Store

O parte importantă a lumii Merlin o reprezintă librăria dedicată copiilor. Cărțile pe care le oferim spre citire reprezintă increderea noastră în forța literaturii de a modela mințile și de a forma oameni.

Am ales cărți care poartă în ele povești ce vor stârni dorința de lectură a celor mici. Scrise de autori români sau străini, în versuri sau în proză, abordând teme clasice sau contemporane, poveștile alese de noi se transformă în tot atâtea lecții de viață, în oglinzi în care copiii se pot regăsi.

Am fost atenți și la valoarea estetică a cărților, cea care amprentează gustul copilului și naște în el dragostea de frumos. De la cărțile pop-up la albumele copilăriei, cele mai multe dintre cărțile noastre sunt ilustrate de artiști profesioniști.

Expunerea prietenoasă, aerisită, la vedere, la îndemâna copilului, exprimă respectul pe care-l purtăm literaturii pentru copii și dorința de democratizare a accesului la carte.

La Merlin veți găsi totodată oameni capabili, îndrăgostiți de literatură, care o să vă îndrume în alegerea cărților. Potrivit vârstei, abilităților de lectură și interesului copilului. Nu credem în lecturi obligatorii, dar credem în lectura de plăcere. Singura care poate naște cititori pe viață.


Am lansat Magazinul Online!