Prima pagina > Jucării

Jucării

Cumpără jucării de la Merlin Store

Am așezat pe rafturile magazinului Merlin jocuri și jucării deosebite, alese cu grijă, cu gândul la bucuria pe care o pot aduce celor mici. Am căutat să fie  inovative, de o calitate ireproșabilă, sigure și cu potențial educativ. Așa au ajuns pe rafturile magazinului nisipuri magice, jocuri de modelaj, mașinuțe de colecţie in ediţii limitate, jocuri de familie, de decupat, de modelat, de construit, de croit, de pictat, jucării de lemn, jocuri retro britanice sau kituri origami. 

Construite cu grijă, uneori în mici ateliere familiale, jucăriile de la Merlin poartă în ele eleganța și energia oamenilor care le-au creat. Oameni care au făcut din fabricarea jucăriilor o alegere de viață. Oameni care știu că există jucării care fac diferența în viața unui copil.

Ştim că jucăriile sunt unelte puternice prin care se construiește inteligența și personalitatea unui copil, sunt instrumente de explorare a universului real, dar și a celui imaginar. Jocul este o artă veche și  „cea mai serioasă activitate a copilăriei”. Prin joc, copiii învață să facă raționamente,  să rezolve  probleme, pot chiar să îmblânzească  lumea și să o facă mai frumoasă.  

Copiii care ne trec pragul sunt încurajați să atingă jucăriile, să se joace cu ele, să le încerce, fără presiunea de a cumpăra.

Ambiția noastră este în primul rând să oferim copiilor dumneavoastră  jucării în stare să se transforme în amintiri de neuitat, în adevărate borne afective.


Am lansat Magazinul Online!