Prima pagina > Jucării > Arts & Crafts

Arts & Crafts

Cumpără jocurile arts & crafts de la Merlin Store

Jocurile arts & crafts conduc orice copil spre un teritoriu al imaginației și libertății depline. Aceste jocuri nu sunt doar pentru cei care  ”au înclinații artistice”, ci pentru toți copiii, fără deosebire. Arts&crafts reprezintă una dintre cele mai plăcute modalități de stimulare a creativității. Fără rețete prefabricate, jocurile de acest fel sunt, pentru orice copil, o oportunitate de a construi lucruri unice, originale. Lucruri care îi vor oferi satisfacția de a fi făcut ceva folositor, indiferent că este vorba de jocuri de cusut, de înșirat mărgele, de decupat, de modelat.

Jocurile arts & crafts îi învață pe copii să dea formă ideilor lor, să aibă curajul de a se exprima liber și să-și folosească abilitatea de a crea. Ei devin, astfel, conștienți de puterea imaginației și de valoarea alegerilor. Amestecând culori, potrivind materiale, decupând hârtii, copiii învață că au în ei forța de a schimba lucrurile.

Jocurile arts & crafts de la Merlin Books & Toys Store nu vorbesc doar despre artă și meșteșuguri, ci și despre dezvoltarea intelectuală. Copiii vor învăța din ele despre forme, texturi, cantități, dimensiuni, proporții.


Am lansat Magazinul Online!