Prima pagina > Jucării > Kit-uri de constructie

Kit-uri de constructie

Cumpără kit-uri de construcție de la Merlin Store

Jocurile de construcție au atras dintotdeauna copiii. Și-au câștigat în timp reputația de jocuri complete, iar părinții și pedagogii sunt unanimi în a afirma că sunt fundamentale pentru buna dezvoltare a unui copil.

Singuri sau alături de prieteni, copiii  descoperă prin aceste jocuri că pot realiza ceva nou – un obiect sau un univers întreg; iar pentru asta trebuie să-și pună în mișcare toate resursele de care dispun: îndemânarea, logica, perseverența, concentrarea, creativitatea.

Copiii descoperă, în acelaşi timp, ca pot afla  și noțiuni noi despre echilibru, despre succesiunea logică a lucrurilor, despre cauză și efect sau despre geometrie.

Am adus la Merlin jucării de construcție care au primit girul specialiștilor în domeniu, care și-au dovedit puterea de a aduce atât bucurie cât și cunoaștere în lumea celor mici. Fie că e vorba de Superstrukts, Mic-o-mic sau Art-a-teks, aceste jucării sunt concepute de profesioniști atenți și responsabili, preocupați de impactul unei jucării în viața copiilor. Realizate din materiale de calitate, jucăriile sunt sigure.

În plus, unele dintre ele au și o poveste pe care abia așteaptă să o spună celor mici. Cum ar fi cea a extratereștrilor de pe Arcantopia care au trimis pe Pământ pe cel mai priceput constructor al lor, maestrul Zig-Zag.


Am lansat Magazinul Online!