Prima pagina > Jucării > Mașinuțe de colecție

Mașinuțe de colecție

Cumpără mașinuțe de colecție de la Merlin Store

Colecțiile de mașini reprezintă visul oricărui băiețel. Mic sau mare. Parte a aceluiași curent retro pe care ne dorim să-l promovăm, mașinuțele oferite de Merlin Books & Toys Store sunt adevărate opere de artă. Lucrate cu minuțiozitate, respectând cele mai mici detalii ale variantelor originale, mașinuțele retro pot naște în fiul sau fiica dumneavoastră spiritul de colecționar, dar pot contribui și la apropierea dintre părinte și copil.

O simplă mașinuță de colecție înseamnă o întreagă lume de fabricanți pasionați, piloți ambițioși,  istorii amuzante sau tragice, detalii inedite, serii limitate și proprietari celebri. Auto Union, Porsche, Mercedes, Ferrari, BMW, Land Rover se vor transforma din simple nume inscripționate pe caroserie în adevărate povești. Putem, astfel, afla ca mașina preferată a reginei Elisabeta a II-a a Marii Britanii este un Land Rover,  că Opel a debutat ca producător de maşini de cusut (ulterior de biciclete), iar BMW producea iniţial motoare de avion.

Fabricate în ediţii limitate (500 sau 1000 în întreaga lume), maşinutele din metal de la Merlin sunt copii fidele, realizate la scara 1:43 sau 1:87, ale celor mai îndrăgite modele de serie sau ale unor prototipuri unicat.


Am lansat Magazinul Online!