Prima pagina > Jucării > "Nisipuri magice" & Kituri de modelaj

"Nisipuri magice" & Kituri de modelaj

Cumpără nisipuri magice si kituri de modelaj de la Merlin Store

Nisipul este cea mai grozavă jucărie pe care natura ne-a pus-o la dispoziție. Versatil și prietenos, el capată forma imaginată de noi. Mii de ani, oamenii s-au jucat în și cu nisip. Civilizația modernă însă i-a îndepărtat pe cei mici de joaca în spații deschise și le-a limitat accesul la materialele naturale.

Copiii ar trebui încurajați să se joace cu nisip. Acesta le stimulează curiozitatea de a explora și le dezvoltă imaginația. Nisipul acceptă și încurajază crearea de lumi imaginare și de povești. Nu există o manieră unică de a te juca în nisip. Uneori poți construi un castel, alteori poți găti o prăjitură. O poți face singur sau alături de alții.

Atunci când se joacă în nisip, copiii devin stăpînii propriului joc. Această libertate absolută le clădește încrederea în sine, abilitatea de a lua decizii, gândirea critică, abilitățile de socializare, dar și flexibilitatea intelectuală.

La Merlin Books & Toys Store credem că joaca liberă este felul în care cei mici învață să crească mari, iar jucăriile simple sunt cele care-i învață pe copii cele mai multe lucruri. Nici nu contează cât de îndemânatici sau cât de instruiți sunt, pentru toți și pentru fiecare în parte nisipul reprezintă un mediu de joacă extraordinar. Cei mai mici pot doar să se bucure de textura lui, în timp ce copiii mai mari  pot să folosească nisipul într-un mod creativ.

Am avut grijă să aducem nisipuri revoluționare cu o textură mătăsoasă, lipsite de toxicitate, ușor de manipulat, ușor de curățat, care nu se usucă niciodată și sunt antibacteriene. Nisipurile Bubber, Shape It și Kinetic vor deveni, suntem siguri, tot atâtea ocazii de explorare a lumilor reale și imaginare pentru copiii dumneavoastră.


Am lansat Magazinul Online!